Search here!

Ivka Armanda Todorović

Ivka Armanda Todorović žena je koja budi strast u drugim ženama. Po struci novinarka, kratko vrijeme se bavila PRom, a onda postala instruktorica senzualnog plesa oko šipke. Nakon nekoliko godina kreirala je koncept Body and Emotions koji se bazira na holističkom pristupu tjelesnom vježbanju plesnim metodama spajajući emocije, um i tijelo. Ivka je certificirana kao joga instruktorica i ta znanja također koristi njen koncept.

Njena strast i životni poziv jest buđenje osjećaja moći, slobode i samopouzdanja u ženama kroz ženstvene, opuštajuće i senzualne pokrete, kao i druge metode kojima ženama pomaže da se vrate sebi. 

Vlasnica je i obrta Brutalno svoja, promiče mentalno zdravlje i snažno vjeruje u autentično življenje. Aktivna je blogerica, a njene tekstove možete čitati ovdje, kao i na tjednom inspirativnom newsletteru u kojem dijeli svoje znanje zajednici žena. 

Njene radionice su oslobađajuće, živahne i istovremeno meditativne i smirene te vas vraćaju u samu suštinu ženske biti, slobodne seksualnosti kao životne energije i prihvaćanja svih aspekata sebe. 

Osjećam da je moja misija u ovom životu pomoći ženama da ponovno postanu svoje. Kroz pokret, ples, muziku i buđenje senzualnosti i seksualnosti, svaka žena ponovno može uspostaviti kontakt sa svojim tijelom i tako spoznati moć koju donosi protočna, empatična i emotivna ženska energija.

Kontaktirajte me
vezano uz:

• radionice
• individualni rad
• pisanje
• ženska druženja
• ženski team building
• sudjelovanje na retreatu

Ivka Armanda Todorović

BRUTALNO SVOJA, obrt za
savjetovanje i osobni razvoj kroz pokret
OIB: 92433373087
MBO: 98041517
Grad Zagreb

ivka@angels.com.hr

    Polja označena * su obavezna.

    Zanima me:


    Prihvaćam uvijete o korištenju osobnih podataka*.
    Želim se pretplatiti na Newsletter.