Privatni sat i Radionice

Radionica EMOTIONS

Napokon! Kao i uvijek kad je u pitanju posao ili misija zbog koje jesam ovdje ili bar vjerujem da jesam, nikad sebi nisam dovoljno iskusna, dovoljno mudra ili dovoljno spremna da napravim neki iskorak, pa je tako i za ovu radionicu trebalo vrijeme… No to vrijeme je napokon došlo.

Pozivam vas da se, zajedno samnom, odvažite na prvu od (nadam se) mnogih radionica EMOTIONS BY ANGELS.

Ova radionica nastala je kao potreba mnogih žena da zarone dublje u filozofiju ženskog pokreta koji svoje temelje vuče iz učenja Sheile Kelley i njenog S factora. Kružni pokreti u vježbanju dovele su mnoge od nas do toga da se bolje osjećamo u vlastitom tijelu, da više doživljavamo svoju žensku bit, da steknemo samopouzdanje ili se osvijestimo i oslobodimo do mjere da se možemo povezati s divljinom u sebi. Temelji u njoj su i u plesnim radionicama koje sam pohađala te učenjima Gabriele Roth (5 ritmova) i brojnim drugim filozofijama plesnog pokreta, ali najviše su temeljeni na mom osobnom iskustvu plesa i rada sa ženama.

Putem kojim sam išla zajedno sa svim ženama koje sam podučavala, kao i sa svojim instruktoricama, došla sam do brojnih novih spoznaja. Iako se nisam (još) educirala u bilo kakvoj psihoterapiji, promatrajući žene, a u konačnici i samu sebe, spoznala sam nešto što danas zovem EMOCIONALNIM IKONAMA. To su u suštini različiti dijelovi nas koje zovemo emocijama, a koji su često u sukobu ili su nam neke prirodne, a neke nas plaše iz različitih razloga. Te ikone, ti unutarnji likovi ili arhetipovi ili Boginje u nama, kako god ih zvali, mogu se razbuditi i plesom, pokretom.

Upravo zato da svim ženama pružimo više i iz želje da zaronimo dublje u pokret, u žensku bit, u plesnu osobnost svake posebno, nastala je ova radionica.

Radionici će prethoditi mali upitnik koji će meni dati uvid u vašu plesnu osobnost i preferencije, kao i u vaš glazbeni ukus. Prema vašim odgovorima radionicu ću kreirati intuitivno, ali u suštini ona se sastoji od:
meditacija
meditacija pokretom i mijenjanja stereotipnih kretanja
predavanja o muzici i iskustvenog doživljavanja različitih tipova muzike
utvrđivanja vaše trenutno dominantne EMOTIVNE IKONE, te još dviju ikone koje doživljavate s lakoćom
zajedničkog pronalaska emocije od koje bježimo i stvaranja „strategije“ pristupa toj emociji

A sve to naravno sa što manje intelekta i što više proživljavanja, plesanja, uživanja i iskustvenog otkrivanja. Kako bi uživale svim čulima, kava, čajevi i snackovi su uključeni u radionicu, kao i mirisno iskustvo dvorane.

 

 

 

 

INDIVIDUALNI TRENINZI I COACHING

IMG_2599.jpg

Obožavam raditi sa ženama, a velika mi je strast raditi individualne sate. Kroz ples, pokret, muziku i fizičke izazove svaka žena može upoznati bolje svoje emocije, intenzivnije ih proživjeti i tako postati slobodnija, “lakša” i sretnija.

RADIONICE
U Studiu Angels vodim klasične treninge jednom tjedno, i kako to činim već godinama, došla sam do saznanja koje primjenjujem na radionicama različite tematike. Gotovo svaka tema u osobnom razvoju može se proraditi pokretom i plesom.
Kontaktirajte me ukoliko želite radionicu za svoje zaposlenice, kolegice ili prijateljice. Rado sudjelujem i kao suradnik na seminarima i prilagođavam se temi. Također, moja metoda rada zanimljiva je i za organizatore retreateva.

DSC_9049METODA RADA:
– predavanje o važnosti emocija
– iskustveni doživljaj emocija kroz pokret i ples
– iskustveni doživljaj emocija uz muziku
– oslobađanje uz pokret, ples i kretanje uz muziku
– vizualizacija i meditacija

TIM BILDING
Obratite mi se i ukoliko želite drugačiji tim bilding za svoje klijentice ili zaposlenice. Kroz pokret i muziku te zanimljivo druženje razvit će se snažnije povjerenje, slobodnije izražavanje emocija i ranjivost kao bitan aspekt odnosa u timu.
sve zajedno kroz dobru zabavu i puno plesa.
IMG_3613