Feminine workout kod vas

Drage žene, poduzetnice, mame i sve ostale koje pate od manjka vremena,

Jeste li se ikad zapitale kako bi bilo da na trening ne morate nikamo putovati niti uzimati od vremena koje ste odvojile za obitelj ili hobije? Jeste li se ikad zapitale kako bi bilo da vam vježbanje predstavlja odmak od stresa, i da se uz oblikovano tijelo, osjećate i bliže sebi, svojoj pravoj prirodi i ženskoj biti?
Ja jesam.
Kako već niz godina radim sa ženama koje svoj stres, emocije i slabosti unose u ples i pokret i tako postaju svjesnije svoje ženske moći i snage, svoje senzualnosti i prirodnog protoka energije u tijelu, te imaju bolju sliku o sebi i spremnije su biti ono tko jesu, tako sam došla i do programa koji u kratko vrijeme u ženama osvještava i tijelo i emocije i dušu.
Feminine workout je trening koji traje 45 – 90 minuta i obuhvaća meditaciju, tehnike disanja i plesne vježbe s ciljem oblikovanja tijela i postizanja optimalne fleksibilnosti. U treningu se koristi podrška muzike koja ima određenu frekvenciju za podizanje raspoloženja i osvještavanje ženstvenosti, kao i eteričnih ulja.
Nakon treninga, žene svjedoče osjećaju smirenosti, lakoće i pojačane produktivnosti koja nije nužno usmjerena na prezaposlenost, već na polagani tok izvršavanja dnevnih zadataka.

Trajanje treninga – 45 – 90 minuta (prema dogovoru)
Uvjeti:  Prostor dvorane za predavanja, veći uredi s praznim prostorom
Mogućnost puštanja glazbe
Mogućnost neometanog vremena
Cijena: 300 kuna po treningu, bez obzira na broj polaznica ( 3 i više), paket od 8 treninga – cijena 2000 kuna.
Vrijeme održavanja: po dogovoru – prije radnog vremena, u pauzi za ručak ili odmah nakon radnog vremena.

 

 

 

 

Kontakt:
Ivka Armanda Todorović
0993550552
https://ivkaarmandatodorovic.wordpress.com
www.angels.com.hr
www.facebook.com/AngelsDance
Ted Talk: https://www.youtube.com/watch?v=IPkpjyqaaWA