Jasmina

Prvi put sam krenula na privatne satove s Ivkom kad sam zapela. Zapela na treningu, odnosno, nisam neke vježbe nikako mogla probiti, koliko god se trudila, koliko god znala napamet tehniku i što treba napraviti, nikako. Blokada. Za mene control-freaka, najteži su bili slobodni, rotirajući elementi jer tu se treba isključiti i pustiti, i vjerovati sebi. A zapela sam i u nekim privatnim izazovima za koje mi je trebala pomoć a da nisam ni bila svjesna. Pa sam odlučila istražiti kako je to kad s nekime radiš 1 na 1. Ivkin privatni sat nikad nije isti i, koliko sam shvatila, nije isti za različite ljude jer svaka od nas koja dođe ima neka svoja pitanja na koja treba odgovore. U mom slučaju smo kroz izazove u glazbi i workoutu opuštali moj overthinking mozak. I plesali, plesali, plesali. Opuštale glavu i puštale tijelo da intuitivno ponese pokret, bez opterećenja, bez nastojanja za pretjeranom kontrolom, sigurno ali fluidno. Nakon nekoliko sati konačno sam uspjela napraviti neke elemente koji su me dugo frustrirali 🙂 No, ono što je još važnije, ta sloboda pokreta nagnala me da krenem i u neke privatne ali i poslovne izazove za koje sam do tada samo izmišljala prigodne racionalne izgovore zašto ne mogu. Tako da sam i beskrajno uživala u satovima i dugoročno imala koristi od njih, u svakom pogledu 🙂

Martina

Odlucila sam se za privatni sat u prilicnoj losoj zivotnoj fazi opce ravnodusnosti i boli, pa sam pomislila, ajde, idem i na ovo, mozda napravi neku promjenu u meni.

Puno se razlikuje od grupnog treninga, nekako si vise fokusirana na svoje emocije i tijelo i pokret, ulazis u duboko stanje povezanosti sa svojom istinskom biti, bez vanjskih distrakcija i usporedbe s drugim zenama. Takoder ispravis sve male greskice u treningu i elementima koje nemas vremena uociti na grupnom satu, a koje naprave ogromnu razliku u daljnjem napretku.

Ivka je odlican ucitelj, ne samo plesa i pokreta, vec i zenske zivotne mudrosti, koja te promatra, ali te za razliku od drugih zaista i vidi, koja te nemilosrdno gura, cesto i preko tvojih granica, koja se zajedno s tobom, a ponekad i bez tebe, bori sa svim tvojim demonima i unutarnjim kriticarima, a ne odustaje cak i kada ti sama odustanes od sebe. Jedinstveno iskustvo, nesto u sto se zaista isplati uloziti novac koji bi inace potrosila na jos jednu majicu koja ti ne treba jer te nadograduje i jaca iznutra.

Ne mogu zamisliti bolji poklon za dragu osobu kojoj zelis da postane bolja i snaznija verzija sebe.

Zrinka

Ivka je žena emocija, žena ljubav, žena inspiracija. Razgovarati s njom u 4 oka, u mraku dvorane ogoljuje dušu na najbolji mogući način.
Ima moć skenirati ženu u trenutku i podesiti svoje vibracije svakoj od nas…
Ne pokazuje nadmoć, a opet vodi sigurnom, čvrstom rukom… Ima tu neku posebnu emocionalnu vibraciju zbog koje joj voliš biti blizu.
Ivka me zarobila na prvu i taj osjećaj se ne mijenja, nije to više zaljubljenost, ali je duboko poštovanje njene osobnosti i poslanja, prožeto nježnom ženskom ljubavlju.