Martina

Odlucila sam se za privatni sat u prilicnoj losoj zivotnoj fazi opce ravnodusnosti i boli, pa sam pomislila, ajde, idem i na ovo, mozda napravi neku promjenu u meni.

Puno se razlikuje od grupnog treninga, nekako si vise fokusirana na svoje emocije i tijelo i pokret, ulazis u duboko stanje povezanosti sa svojom istinskom biti, bez vanjskih distrakcija i usporedbe s drugim zenama. Takoder ispravis sve male greskice u treningu i elementima koje nemas vremena uociti na grupnom satu, a koje naprave ogromnu razliku u daljnjem napretku.

Ivka je odlican ucitelj, ne samo plesa i pokreta, vec i zenske zivotne mudrosti, koja te promatra, ali te za razliku od drugih zaista i vidi, koja te nemilosrdno gura, cesto i preko tvojih granica, koja se zajedno s tobom, a ponekad i bez tebe, bori sa svim tvojim demonima i unutarnjim kriticarima, a ne odustaje cak i kada ti sama odustanes od sebe. Jedinstveno iskustvo, nesto u sto se zaista isplati uloziti novac koji bi inace potrosila na jos jednu majicu koja ti ne treba jer te nadograduje i jaca iznutra.

Ne mogu zamisliti bolji poklon za dragu osobu kojoj zelis da postane bolja i snaznija verzija sebe.