Search here!

ChairDance online radionica

O​dlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate. Plešući na različite tipove muzike i istražujući vlastiti pokret upoznat ćete slobodan, strastven i ženstven pokret i razbuditi svoj seksipil, senzualnost i žensku divljinu.

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od vas.​ ​Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi.

Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima!

 

Što ćeš sve dobiti?

Prvi video – predavanje Žensko tijelo – Ženska seksualnost (uvod u radionicu, ples kao način buđenja seksualnosti, tijelo kao alat duhovnog razvoja, upute za ples).

Drugi video – zagrijavanje (obavezno se prije izvođenja vježbica i koreografija zagrijati  prema uputama u ovom videu).

Treći video – Radionica – ples i učenje plesnih elemenata po segmentima, spajanje u cijelu koreografiju, ples demonstracija.

Četvrti video – Istezanje – koliko god puta otplesale koreografiju, obavezno se za kraj istegnite kako bi spriječile ozljede i eventualne bolne mišiće.

CIJENA: 15 EUR

PODACI ZA UPLATU:

Udruga Volim Ples

Teškovec 8, 10 090 Zagreb

Iban: 8224020061100593823

Swift: ESBCHR22

Svrha ​p​laćanja: radionica

Online trening s linkom na youtube dostupan je nakon vidljive uplate.