Search here!

Strastvena & SVOJA

Probudi unutarnju vatru pokretom i plesom

Uključi se u moćan i sočan program u trajanju od pet tjedana i prisjeti se tko si kad si potpuno „uštekana“ u život, svjesna svog tijela i slobodna u izražavanju svoje autentične prirode.

Kroz ples i pokret na podu, šipci, ljuljački vratit ćeš svoje samopouzdanje i užitak u tijelo i sve aspekte života.
Kad oslobodiš kreativnost, mekoću, seksualnost, moć i slobodu, započet ćeš sočan i ispunjen život.

Želiš promjenu u svom životu, a ne znaš odakle krenuti?
Potajno priželjkuješ osjetiti drugačiju sebe ali nemaš vremena ili hrabrosti?
Uhvatiš li se ponekad kako razmišljaš o onim trenucima kada si istinski osjetila vatru koja bukti u tebi, kada se sočnost života prelijevala tvojim postojanjem, kada si svjesno kročila životom, tijela slobodnog i ispunjenog energijom koja protočno teče?

Možda si navedeno izgubila, a možda nikad nisi osjetila i, zato ti pružam ruku da zajedno sa mnom osvijestiš sve u sebi.

Pozivam te da sa mnom probudiš svoju unutarnju vatru, zagrizeš sočnost duše i rasplamsaš strast u tijelu kroz petotjedni program namijenjen i prilagođen potpunim početnicama, kroz koji ćeš oživjeti svoju kreativnost, moć, mekoću, seksualnost i slobodu.

Pet tjedana povratka tvojoj unutarnjoj ženskoj vatri izgledati će ovako:

Prvi tjedan: KREATIVNOST

Pronađi inspiraciju i pretoči kreativnost u plesne pokrete na podu

Drugi tjedan: MOĆ

Prepoznaj moć u sebi i pronađi hrabrost da je osjetiš na šipci

Treći tjedan: MEKOĆA

Prisjeti se mekoće tijela i duše i prenesi je na čitav život kroz ples na hammocku

Četvrti tjedan: SEKSUALNOST

Dozvoli vatri tvojih dubina da izrazi seksualnost kroz ples na stolici

Peti tjedan: SLOBODA

Pretoči sve naučeno u pokret koji slavi slobodu tijela, buđenje duše i tvoju unutarnju vatru

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje u plesu bilo kakve vrste, plesu na podu, šipci, hammocku ili stolici. Ne moraš biti fit, idealnih proporcija, fleksibilna ni određenih godina. Punoljetnost i želja jedini su uvjeti 🙂

Program:

Kreativnost u floordanceu
Moć na šipci i oko nje
Mekoća i fluidnost na ljuljački
Seksualnost i senzualnost u chairdanceu
Sloboda u plesnoj igraonici sa svim rekvizitima

+ Smjernice za implementaciju u život i zanimljivi dodatni motivirajući aspekti

LOKACIJA:
Angels Body & Emotions, Medarska 69 (Oranice)
RAD U MALOJ GRUPI:
primam samo 4 do 6 žena.
TERMIN:
jutarnji ili večernji
CIJENA PROGRAMA:
200 €
EARLY BIRD UPLATE:
150 €
 

Čitajući ovo
sigurno misliš da:

  • si prestara
  • imaš višak kilograma
  • nisi nimalo fit
  • nisi fleksibilna
  • ti nisi za šipku, hammock, stolicu…
  • ne znaš plesati
  • će ti se podsmjehivati
  • bi te sram pojeo

Ne moraš mi vjerovati, ali i ja sam sve to prošla. I ovo mi sigurno nećeš vjerovati – i kao instruktorica plesa još uvijek ponekad prolazim. I ja imam faze kad si nisam dovoljno dobra, kada mislim da nešto ne radim dobro i faze kad se pitam što netko misli o meni. Što nam to govori? Da smo sve iste u svojoj različitosti. Da, iako nas možda ne muče iste stvari, sve se na jednoj razini s nečim borimo. I to je ponekad teško, ali gledajući širu sliku i predivno. Zašto? Jer nas ne razdvaja jedne od drugih, već spaja i ujedinjuje.

Ti nisi ni gora ni bolja od mene, baš kao što ja nisam ni gora ni bolja od tebe. Drugačije smo. Možda sam u životu prošla neke situacije koje su bile teške, ali sam iz njih naučila mnogo, istovremeno se educirajući u raznim segmentima, pa sada imam priliku podijeliti to sa svakom od vas. Kroz radionice koje sam osmislila kako bi svaka žena probudila onu boginju u sebi, kako bi vratila natrag svoju moć. Kad kažem vratila, mislim na nešto što ti je dano rođenjem, nešto što je tvoje božansko pravo samim time što postojiš.

Što kažu žene s kojima sam radila?

“Osjećam neki smiraj poslije radionice! Divna sam si sama sa sobom i puna ljubavi, kao da sam na nekoj lakoj drogi! Osjećaj topline je stalno prisutan! Da li zato jer sam se toliko isplesala, ne znam, samo želim da traje i traje! Hvala ti, to mi je trebalo da istražim sebe, malo pročačkam… Lakoću i ljubav dijelim…”

– (Ivana, 48)

“Hvala ti draga Ivka, hvala na predanosti i povjerenju. Hvala što si nam dozvolila da i mi tebe upoznamo ali i sebe. Pokret body and emotions mi je otvorio vrata u moje srce, pokrenuo gomilu emocija i dao mi snagu za dalje. Emocije, pokret, ženska energija i vrlo intenzivan doživljaj plesa.”
– (Sanja, 37)

 

“Jako sam ugodno iznenađena koliko je ovo bilo lijepo. Hvala ti što si mi večeras pomogla da se povežem sa svime što mi je bitno. Kao da je došlo u trenutku kad mi zaista treba. Hvala ti od srca.”
– (Maja)

 

“Draga Iva, sinoć je bilo divno i jako zabavno. Silno mi je dirljiva tvoja toplina i nježnost a Angels doživljavam kao pripadanje jednom čoporu snažnih i zaigranih žena.”
– (Ana)

 

“Grupna energija Žena i prilika za oslobađanje od još jednog straha/blokade. Bilo mi je onako… kao da sam s vama kod kuće, duhovno skroz povezano i podržavajuće i doslovno sam odahnula i predahnula… Hvala ti na organiziranju i vođenju ove radionice.”
– (Iva)

Ako nisi sigurna je li to za tebe i koji termin bi odabrala, prijavi se i dogovori termin za chemistry call u trajanju od 15 minuta.
Postavit ćeš sva pitanja i saznati detalje koji te zanimaju.

KREATIVNOST
Kreativnost u tijelu stanuje u tvojoj zdjelici. Ona je izvor rađanja, bez obzira je li u pitanju dijete ili ideja kao projekt. Kad plešeš na podu, tvoje tijelo iz zdjelice traži puteve da se kreće i ti putevi ti omogućuju da se odvedeš izvan poznatog. Um voli poznato, predvidivo i dosadno. Tijelo obožava nove prostore za istraživanje. Osjetit ćeš to s nama i naučiti kako prenijeti kreativnost u druge dijelove svog života.

MOĆ
Moć koju budiš pokretom nije narcisoidna, sebična niti manipulirajuća, već topla, snažna i služi na dobro tebi i drugima. Plešući oko i na šipci, osvijestiti ćeš svoje tjelesno samopouzdanje, osjećaj unutarnje snage koji će ti služiti čak i onda kad si najslabija. Jednostavni elementi i ples za koje nije potrebna snaga, već samo pomak u doživljaju tijela i moć će te obuzeti.

MEKOĆA
Život u svijetu kakav jest otvrdnuo nas je i prebacio u linearnu, mušku i oštru energiju. Blagost lica zamijenila je strogost i stisnute usnice, a protočnost životne energije nestala je u to do listama, planovima i nemogućim ciljevima koje si žena danas postavlja. Odmori se u mekanoj ljuljački i kroz nježan pokret osjeti da si i ti meka i fluidna. Kao voda, najsnažnija kad tečeš i prelijevaš se.

SEKSUALNOST
Seksualnost nije samo odnos s partnerom, zavođenje ili seksipil koji se manifestira na van. Seksualnost je duboki kontakt tebe i tvog bića, tvoje unutarnje vatre i želje za životom. Seksipil je samo vanjska manifestacija, a plamen tvoje ženske sočnosti je ono što će ti vratiti užitak, zadovoljstvo i ljubav prema vlastitom tijelu. Fenomenalan prvi korak je ples na stolici jer su pokreti jednostavni a tako moćni i senzualni.

SLOBODA
To je onaj osjećaj kad izgovaraš svoju istinu, bez obzira na posljedice. Sjećaš li ga se? Ovdje ćeš ga probuditi u tijelu. Osjetiti njegovu slobodu i dozvoliti mu da se izrazi, vođeno glasom iznutra. Onim autentičnim krikom koji žudi da klizne kroz tvoje pore i kaže: “Ovo sam ja! Takva kakva jesam i više ne krijem svoju istinu! “ U posljednjem tjednu povezat ćemo sve proživljeno na ovom putovanju i dozvoliti autentičnosti da zauzme svoje mjesto u svakodnevici.