Search here!

FloorDance Radionica

FloorDance je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu. Uz koreografiju i i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.

 

Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Uključuje koreografiju kroz koju se uče plesni elementi na podu, spojeni u protočno prepuštanje muzici i osjećaju.

Vrijeme je da osvježiš svoju plesnu rutinu, da osvjestiš što još tvoje tijelo može i kako se osjećaš kad upoznaš svoj seksipil. Naglasak je na buđenju promjene u plesnim obrascima i razbijanju standardnog pokreta kako bi osvježila svoj meditativni, slobodan pokret.

Radionica traje dva sata prema slijedećem rasporedu:

  1. Uvod – osvještavanje tijela i seksipila u tijelu, meditacija, prepuštanje trenutku
  2. Zagrijavanje tijela plesnim pokretima
  3. Ples kroz koji se uče novi pokreti na podu i usvajaju novi koncepti transformacija
  4. Koreografija koja se pleše nekoliko puta uz istraživanje muzike
  5. Vježbe opuštanja, disanja i istezanje uz meditativni pokret

ChairDance online radionica

O​dlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate. Plešući na različite tipove muzike i istražujući vlastiti pokret upoznat ćete slobodan, strastven i ženstven pokret i razbuditi svoj seksipil, senzualnost i žensku divljinu.

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od vas.​ ​Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi.

Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima!

 

Što ćeš sve dobiti?

Prvi video – predavanje Žensko tijelo – Ženska seksualnost (uvod u radionicu, ples kao način buđenja seksualnosti, tijelo kao alat duhovnog razvoja, upute za ples).

Drugi video – zagrijavanje (obavezno se prije izvođenja vježbica i koreografija zagrijati prema uputama u ovom videu).

Treći video – Radionica – ples i učenje plesnih elemenata po segmentima, spajanje u cijelu koreografiju, ples demonstracija.

Četvrti video – Istezanje – koliko god puta otplesale koreografiju, obavezno se za kraj istegnite kako bi spriječile ozljede i eventualne bolne mišiće.

CIJENA: 15 EUR

PODACI ZA UPLATU:

Udruga Volim Ples

Teškovec 8, 10 090 Zagreb

Iban: 8224020061100593823

Swift: ESBCHR22

Svrha ​p​laćanja: radionica

Online trening s linkom na youtube dostupan je nakon vidljive uplate.

Emocionalne ikone

Uranjajući online program u trajanju od 12 tjedana
USKORO!
Upiši se na listu čekanja