Search here!

Dojmovi

Voljela bih da ovo iskusi svaka Angelsica. Svaka koja pomisli da ne zna u kojem smjeru ide, koja želi zagrepsti u neke nepoznate emocije, steći dojam o pojedinoj emociji ili dobiti odgovore na pitanja koja kroz svoj ples sama ne može dobiti. Ivka vam u ovom procesu (da, nazvala sam ga proces jer radionica je prepovršna riječ) neće dati te odgovore već će vas toliko dobro voditi kroz svih 12 emocionalnih likova da ćete do odgovora doći same, istovremeno imajući osjećaj da neka uzvišena energija kanalizira kroz nju. Kad daješ cijelu sebe kao ona rezultat ni ne može biti drugačiji. Bilo je vrlo iscrpljujuće, i fizički i emotivno, ali u isto vrijeme i bajkovito i nestvarno. Hvala Ivki i onim divnim ženicama koje su bile dio ove subotnje magije.

Moćan je osjećaj osvijestiti čitav raspon emocija i dopustiti proživjeti svaku kroz pokret i muziku vodilju. I onda tu slobodu ponijet sa sobom iz dvorane..u realnost, dopustiti da svaka izađe van. Sve su one u nama, poželjne i potrebne, ali se nekad trebamo podsjetiti.
Prije svega, bila sam bez riječi već nakon prve emocije….svojim uvodnim dijelom, super workout-om i onda prvim opisom emocije si me totalno uvukla u cijeli taj svijet toliko da sam se uspjela povući u sebe u svoje emocije i razmišljanja tako da svih tih 5 sati zapravo nisam mislila o ničem drugome i stvarno sam intenzivno sve doživjela ☺
Drugo, nakon fizičke boli koja me pratila skoro cijeli tjedan haha, kako su dani prolazili tako sam se mislima krenula vraćati i razmišljati što sam točno doživjela kroz svaki ples i svaku emociju. Osim senzualnosti koja je totalno moja prva i najjača emocija koju osjećam….pjesme koje si pustila su moje najdraže pjesme ikad i totalno me preuzela ta emocija toliko da evo čak me senzualnost uspjela dovesti do suza!
Jako jako sam sretna što sam bila dio ove radionice i što sam dio Angelsa!! Hvala ti na tome!! Svakim treningom razbijam svoje granice, upoznajem neku novu sebe i stvarno sam sretnija i ispunjenija. Kako sa šipkom od koje sam toliko bježala, sad sam došla do trenutka kad ju grizem i kad sam joj se zainatila u smislu da ne odustajem i ne bježim od elemenata koji mi ne idu, pa i do svog plesa u kojem sam upoznala tu neku novu, tu podsvjesnu sebe i shvatila da sve ono što želim biti u stvarnom životu zapravo imam u sebi i to sam si pokazala kroz ples ☺ A opet, ima dana i kad mi ništa ne ide ni workout ni šipka ni ples i tak sam nekako bezveze…ali jednostavno sam naučila pustiti i protezati se i ne zamjeriti si što nije taj dan bio kako sam ja zamišljala, jednostavno sam si objasnila kako samo trebam uživat bez obzira na sve ☺ A to si mi potvrdila i ovom radionicom. Još jednom ti hvala hvala hvala na svemu i na svojem znanju koje dijeliš s nama, i na instruktoricama koje si tako super istrenirala i koje nam prenose tvoju energiju i hvala što si oformila tako divno mjesto s pravim nazivom Angels ☺
Čini mi se da mi se promijenila čaga od radionice. Ili bolje rečeno, ono nešto u glavi sa čime ulazim u čagu. Kako da to najbolje opišem – bacam se u čagu naglavačke i idem pokušati dopustiti da me muzika obuzme, pa što bude, bude. I toliko sam uživala i bila u nekom flowu, da sam samu sebe iznenadila. Nekako, nakon svega na radionici, nakon svih tih silnih čaga, neke su ok, neke ne, neke su naporne, neke su gušt, ali sve ih otplešeš i pokušaš dati sve od sebe, znači nakon svega toga, sada u petak sam imala osjećaj, ma nema toga što ne mogu otplesati! I mislim da su zadaci koje nam zadajete super. Treba nas bacati u raznim smjerovima i prisiliti da plešemo ono što si inače same nebi izabrale. Čini mi se da se baš tada oslobađamo, jer na kraju, uvijek sve otplešeš i iznenadiš se i onda si idući put hrabrija i slobodnija i za ono što ti paše i za ono što misliš da ne. Što se tiče same radionice, bilo mi je i super i povremeno naporno – ne samo fizički.
Draga Ivka, ni sama ne znam što bi ti napisala..sretna sam! Nakon radionice bila sam u potpunosti ispražnjena, fizički i psihički, to me držalo cijeli ponedjeljak ali već jučer sam osjećala veliko zadovoljstvo, samom sobom. Poseban osjećaj i poseban doživljaj koji sam doživjela, pogotovo kad je krenula jača glazba koja mene očito diže, i neda mi mira i izaziva ono nešto u meni…i sreću i veselje i ranjivost i divljaštvo i koliko god me sve boljelo crpi ono nešto što me gura još jače i jače… Hvala ti na svim objašnjenjima i komentarima, znače jako puno… Hvala na svemu, cijelom treningu, oslobađanju, svemu što daješ u ovo i što razvijaš do ovih granica…ovo jako puno znači svima..meni. Vidim promjene na sebi, koliko sam dobila samopouzdanja, moći, energije za sve.. Upoznala sam sebe kroz sve ovo, sad još i više…razlikujem napokon neke stvari. Hvala hvala hvala na svemu…ovo je sve neprocjenjivo.
Mislim da će mi trebati još dugo vremena da se svi osjećaji slegnu,ali ovako na “prvu” imam potrebu podijeliti s tobom ovaj smiraj poslije radionice! Divna sam si sama sa sobom i puna ljubavi, kao da sam na nekoj lakoj drogi hehe! Osjećaj topline je stalno prisutan! Da li zato jer sam se toliko isplesala, ne znam, samo želim da traje i traje! Hvala ti na diiivnoj radionici, to mi je trebalo da istražim sebe, malo pročačkam… Lakoću i ljubav dijelim… Moram ti priznati da mi je sad puno toga jasnije vezano za osjećaj za ples, za obleku! Više je to od vježbe to mi je odavno jasno, a opet sad su mi neke stvari sjele na mjesto! Hvala ti puuno na uloženom trudu!!!! Osjećala sam većinu ikona jako snažno!
Draga Ivka, dvije prespavane noći i dalje su dojmovi jako intenzivni i nedostaju mi riječi, rekao bi moj Krešo da je to pravi znak da sam pod dojmom ☺ Što reći, nisam očekivala, veselila sam se i bilo je točno onako kako je trebalo biti osim možda 10 stupnjeva više. Odlično osmišljena radionica, taman broj žena koliko se moglo ostati u intimnoj atmosferi. Ono u čemu sam se ja najviše pronašla su senzualnost, ranjivost i tuga i to su one emocije koje su duboko u meni i na kojima radim i moram ih proraditi do kraja. Nakon godinu i pol u Angelsu osjećam kako su mekše i podatnije ali još su tu, posebno tuga… Voljela bih proći te emocije posebno, voljela bi ih rastrančirati i proživjeti, a onda krenuti dalje. Rekla si da bi iduće radionice trebale biti za svaku emociju posebno i to bi bilo sjajno, ne samo zagrepsti nego ući duboko i suočiti se sa svojim demonima kroz ples i glazbu. Hvala ti draga Ivka, hvala na predanosti i povjerenju. Hvala što si nam dozvolila da i mi tebe upoznamo kroz tu radionicu. Rekla sam to već u subotu, kako sam taj osjećaj pripadanja ženskoj energiji upoznala tek u Angelsu i sretna sam zbog toga, ponosna sam na svako novo prijateljstvo i na samu sebe u cijeloj toj priči. Emotions radionica mi je otvorila vrata u moje srce, pokrenula je gomilu emocija i dala mi snagu za dalje. Emocije, pokret, ženska energija i vrlo intenzivan doživljaj plesa. Veselim se idućoj i mislim da bi svaka od nas trebala pokloniti sebi nešto takvo ne razmišljajući o ničemu osim o sebi. Biti dovoljno sebična da si pokloniš užitak u otkrivanju sebe ♥