Search here!

Dojmovi

Voljela bih da ovo iskusi svaka žena. Svaka koja pomisli da ne zna u kojem smjeru ide, koja želi zagrepsti u neke nepoznate emocije, steći dojam o pojedinoj emociji ili dobiti odgovore na pitanja koja kroz svoj ples sama ne može dobiti. Ivka vam u ovom procesu (da, nazvala sam ga proces jer radionica je prepovršna riječ) neće dati te odgovore već će vas toliko dobro voditi kroz svih 12 emocionalnih likova da ćete do odgovora doći same, istovremeno imajući osjećaj da neka uzvišena energija kanalizira kroz nju. Kad daješ cijelu sebe kao ona rezultat ni ne može biti drugačiji. Bilo je vrlo iscrpljujuće, i fizički i emotivno, ali u isto vrijeme i bajkovito i nestvarno.

Karmen, 45

Moćan je osjećaj osvijestiti čitav raspon emocija i dopustiti proživjeti svaku kroz pokret i muziku vodilju. I onda tu slobodu ponijet sa sobom iz dvorane..u realnost, dopustiti da svaka izađe van. Sve su one u nama, poželjne i potrebne, ali se nekad trebamo podsjetiti.
Prije svega, bila sam bez riječi već nakon prve emocije….svojim uvodnim dijelom, super workout-om i onda prvim opisom emocije si me totalno uvukla u cijeli taj svijet toliko da sam se uspjela povući u sebe u svoje emocije i razmišljanja tako da svih tih 5 sati zapravo nisam mislila o ničem drugome i stvarno sam intenzivno sve doživjela ☺
Drugo, nakon fizičke boli koja me pratila skoro cijeli tjedan haha, kako su dani prolazili tako sam se mislima krenula vraćati i razmišljati što sam točno doživjela kroz svaki ples i svaku emociju. Osim senzualnosti koja je totalno moja prva i najjača emocija koju osjećam….pjesme koje si pustila su moje najdraže pjesme ikad i totalno me preuzela ta emocija toliko da evo čak me senzualnost uspjela dovesti do suza!

Jasmina, 47

Svakim treningom razbijam svoje granice, upoznajem neku novu sebe i stvarno sam sretnija i ispunjenija. Kako sa šipkom od koje sam toliko bježala, sad sam došla do trenutka kad ju grizem i kad sam joj se zainatila u smislu da ne odustajem i ne bježim od elemenata koji mi ne idu, pa i do svog plesa u kojem sam upoznala tu neku novu, tu podsvjesnu sebe i shvatila da sve ono što želim biti u stvarnom životu zapravo imam u sebi i to sam si pokazala kroz ples ☺ A opet, ima dana i kad mi ništa ne ide ni workout ni šipka ni ples i tak sam nekako bezveze…ali jednostavno sam naučila pustiti i protezati se i ne zamjeriti si što nije taj dan bio kako sam ja zamišljala, jednostavno sam si objasnila kako samo trebam uživat bez obzira na sve ☺

Ivana, 50

Kako da to najbolje opišem – bacam se u čagu naglavačke i idem pokušati dopustiti da me muzika obuzme, pa što bude, bude. I toliko sam uživala i bila u nekom flowu, da sam samu sebe iznenadila. Nekako, nakon svih tih silnih čaga, neke su ok, neke ne, neke su naporne, neke su gušt, ali sve ih otplešeš i pokušaš dati sve od sebe, znači nakon svega toga, sada u imam osjećaj, ma nema toga što ne mogu otplesati!

Katarina, 29

Draga Ivka, ni sama ne znam što bi ti napisala..sretna sam! Poseban je osjećaj i poseban doživljaj koji prolazim svaki tjedan,  pogotovo otkad jekrenula jača glazba koja mene očito diže, i neda mi mira i izaziva ono nešto u meni…i sreću i veselje i ranjivost i divljaštvo i koliko god me sve boljelo crpi ono nešto što me gura još jače i jače… Hvala ti na svim objašnjenjima i komentarima, znače jako puno… Hvala na svemu, cijelom treningu, oslobađanju, svemu što daješ u ovo i što razvijaš do ovih granica…ovo jako puno znači svima..meni. Vidim promjene na sebi, koliko sam dobila samopouzdanja, moći, energije za sve.. Upoznala sam sebe kroz sve ovo, sad još i više…razlikujem napokon neke stvari. Hvala hvala hvala na svemu…ovo je sve neprocjenjivo.

Nina, 43

Mislim da će mi trebati još dugo vremena da se svi osjećaji slegnu,ali ovako na “prvu” imam potrebu podijeliti s tobom ovaj smiraj poslije radionice! Divna sam si sama sa sobom i puna ljubavi, kao da sam na nekoj lakoj drogi hehe! Osjećaj topline je stalno prisutan! Da li zato jer sam se toliko isplesala, ne znam, samo želim da traje i traje! Hvala ti na diiivnoj radionici, to mi je trebalo da istražim sebe, malo pročačkam… Lakoću i ljubav dijelim… Moram ti priznati da mi je sad puno toga jasnije vezano za osjećaj za ples, za obleku! Više je to od vježbe to mi je odavno jasno, a opet sad su mi neke stvari sjele na mjesto! Hvala ti puuno na uloženom trudu!!!! Osjećala sam većinu ikona jako snažno!

Marina, 32

Privatni satovi i Emotions radionica mi je otvorila vrata u moje srce, pokrenula je gomilu emocija i dala mi snagu za dalje. Emocije, pokret, ženska energija i vrlo intenzivan doživljaj plesa. Veselim se idućoj i mislim da bi svaka od nas trebala pokloniti sebi nešto takvo ne razmišljajući o ničemu osim o sebi. Biti dovoljno sebična da si pokloniš užitak u otkrivanju sebe ♥

Goga, 47