Tko je Ivka

Sretna sam i ponosna suvlasnica i suosnivačica studia Angels, koji je postao svojevrsan pokret među ženama, spajajući fizičku aktivnost s radošću druženja, upoznavanja sebe i avanturom proživljavanja vlastitih emocija.

Novinarka sam po struci, no svoj sam poziv otkrila  vodeći Body and Emotions satove u Angelsu, te spajajući ljubav prema ženama, psihologiji, plesu i samospoznaji u fitness koji to zapravo nije. Oduvijek sam voljela pisati, a moje misli i poruke često inspiriraju druge. Upravo ta inspiracija i strast u svakom djeliću života, moja su misija i svrha.

Angels Body and Emotions pokret natjerat će vas da osjetite svaki milimetar svoj tijela, svaki otkucaj srca, energiju koja struji prirodno kroz vas.
Vjerujem da svaka žena u sebi ima pravu boginju, i želim inspirirati sve žene da otkriju svoju.

Nikada se kao sada nisam osjećala živom i snažnom. Zahvaljujući pokretu koji ujedinjuje tijelo i pokret, iz djevojke sam izrasla u snažnu i samopouzdanu ženu koja snove pretvara u javu, osjeća sebe i uvijek iznova otkriva neke nove svijetove unutar svog srca i tijela. Angels je moja avantura, a otkrivanje ljepote i slobode u svakoj ženi, moja misija… A ovaj blog dijelom je te priče, iskrena i topla razmišljanja i doživljaji iz mog života s kojima ćete se positovjetiti i koji će vas motivirati da vjerujete u sebe i budete sretne uvijek!

http://www.angels.com.hr

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.