Search here!

Angels – tijelo i emocije

“Angels je nastao kao kreacija Ivke i Dolores, koje su do tada bile instruktorice, a sam naziv zapravo je posvećen svim polaznicama koje su ih podržale u otvaranju vlastitog studia. Nakon nekoliko godina, razvile su i brand Angels Body and Emotions čiji sam naziv govori sve.

To je trening koji spaja fizički aspekt žene s njenim emotivnim aspektom, kroz vježbe i ples, kao i sve sugestije instruktorica koje žene navode da, korak po korak, potpuno oslobode tijelo i prepuste se trenutnim emocijama, kakve god one bile. Ako su za nas dobre, emocije se meditativnim pokretom intenziviraju, a ako nam čine loše, nakon što ih plesom proživimo, one nestaju…”

Angels Zadar

Angels bi se teško mogao nazvati samo pole danceom, on je daleko više od toga.Kad stekneš samopouzdanje plesom, svaki element postaje izvediv, ali i svaki životni izazov premostiv. Jer raste samopouzdanje i vjera u vlastitu unutarnju moć i snagu. To je trening koji mijenja život, duhovni pokret, način života, energija koja nas diže i onda kad stvari nisu kakvima smo ih zamislile.
Angels trening, ali i sve naše polaznice moja su neisrcpna inspiracija, pružaju mi snagu za svaki životni izazov i priliku da živim svoju svrhu i svaki im dan poklonim komadić sebe. Ono što dobijem nazad, komadići su veličine kontinenta i srce mi je uvijek puno, čak i onda kad sam tužna ili nečime nezadovoljna.

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Post a Comment