Search here!

Ivka Armanda Todorović

Oslobodi se, osnaži se i nauči uživati u sebi!

Ja se, čini se oduvijek, mučim s osjećajem nedovoljnosti i vrlo često svoj uspjeh podcjenjujem. Trebalo je puno godina da počnem proces u kojem ću prigrliti, zagrliti i prihvatiti taj dio sebe kao svoju prijateljicu. Danas je puno instant rješenja i brzopoteznih tehnika, a jako malo svjesnih ljudi koji će vam iskreno reći da instant rješenja nema. Ja sam otkrila te ljude. I oni, kao i vlastito promišljanje, doveli su me do nekih alata koji mi pomažu da prihvatim i zavolim sve djeliće sebe. I da uvijek ponovo učim čemu mi oni služe. Želim to od srca podijeliti s drugim ženama, a uz to i pokloniti vam radnu bilježnicu koju sam kreirala po svojim alatima i onako kako meni treba da zapisujem sve što zapisati želim a da mi je na jednom mjestu.

 • Ako si kao ja, onda si kroz svoj život prošla puno radionica i/ili pročitala puno self help knjiga. U tvom mobitelu na jutjub aplikaciji vjerojatno bi se u povijesti moglo pronaći jako puno motivacijskih i edukacijskih videa. Glava ti je puna informacija, a tijelo se od toga umara, i srce je u dubini tužno.
 • S druge strane, možda i nisi takva. Možda ti je naizgled sve u životu kako treba, ali zona ugode ti je postala neugodna. Osjećaš da nešto fali, nešto nedostaje, nekako nisi sretna koliko bi „trebala“ biti.
 • Ili si potpuno nezadovoljna. Imaš osjećaj da ti ništa ili većina stvari u životu jednostavno ne idu od ruke. Da, jasno ti je negdje maglovito da bi se trebala pokrenuti, ali nedostaje ti podrške, ohrabrenja, snage i alata za promjenu.

 

Ako je tvoja reakcija na bilo koji ili sve od gore navedenih opisa potvrdna, vjerujem da će ti ovaj ženski krug podrške pomoći. Kako bismo izašle iz svoje glave i posvetile se sebi, ponekad je potrebna svojevrsna struktura, da znamo da za nešto konkretno izdvajamo vrijeme. Osim toga, potrebna je i podrška, kako bi znala da nisi jedina i kako bi te netko potaknuo u trenucima kad posustaješ.

Sve više u svojoj okolini primjećujem nezadovoljstvo. I to nezadovoljstvo je uglavnom iznutra. Ne poznajemo zapravo sebe niti svoje emocije, ne znamo što nas zaustavlja, a što pokreće i u moru self help i motivacijskih knjiga i tečajeva, gubimo sebe.

Razumijem. I ja sam bila tu. Još uvijek jesam i često lutam. No prolazeći kroz neke teške događaje u svom životu, posvetila sam se sebi. Odabrala sam knjige, radionice i metode koje samnom rezoniraju i one mi pomažu da se suočim sa svim životnim izazovima. I želim ih podijeliti s tobom.

Osim toga, duboko vjerujem da grupna energija može akcelerirati promjenu i može nam biti utjeha, podrška i zagrljaj, kao topli kakao i dekica na kraju teškog dana.

Što te očekuje u ženskom krugu?
MOJE OSOBNO ISKUSTVO I PRIMJENI TEHNIKA I METODA OSOBNOG RAZVOJA, PODRŠKA GRUPE U IMPLEMENTACIJI ALATA U SVAKODNEVNI ŽIVOT, INTEGRACIJA DUHA, UMA, EMOCIJA I TIJELA  KROZ RAZGOVOR, MEDITACIJU I POKRET/PLES.

 • principi ženske podrške i osobni rad koji poštuje žensku energiju
 • Alati koje ja osobno koristim i koji mi pomažu u mojoj psihološkoj i duhovnoj praksi
 • Storytelling – razmjena priča i podrška
 • Online grupa i svakodnevna inspirativna poruka od mene
 • Nastavak u ženskom krugu po dogovoru grupe nakon završenih radionica – kako bismo sve imale podršku u svom razvoju, životnim izazovima
 • Meditacija
 • Pokret, ples i muzika
 • Radna bilježnica koju ćeš ponijeti doma i koja će ti pomoći da održiš nove navike u svom životu

Iako ćemo se donekle prepustiti toku i ženskoj energiji i spontanosti u krugu i njegova najveća moć biti će podrška i dijeljenje, cilj je da naučiš metode koje će ti pomoći da sama radiš na sebi i da kroz taj rad :

 • Naučiš kako razgovarati sa sobom i sa svojom unutarnjom kritičarkom
 • Osvijestiš koje su tvoje mane, a koje prednosti, talenti i životne lekcije
 • Naučiš biti prisutna sa svojim emocijama i sa svojim tijelom
 • Naučiš kako spoznaje plesom možeš uvesti u svoj život
 • Identificiraš s čime nisi zadovoljna, što ti možeš učiniti da se to promjeni i kako
 • Implementiraš jednu ili više novih navika u svoj život koje će ti koristiti
 • Koristiš energiju mjeseca da podržiš sebe i svoj osobni razvoj
 • Uživaš u svojoj ranjivosti jer ti ona omogućuje dubinu i punoću života i imaš alate koje koristiš kad osjećaš da te emocije preplavljuju

Mjesto održavanja:
– Angels Studio, Trg Krešimira Ćosića, unutar Doma Sportova
– u slučaju toplijeg vremena krug se po potrebi prebacuje u prirodu ili će se dodatno organizirati druženje ovisno o energiji i željama grupe

 

Vrijeme održavanja:
– 2 termina po 2, 5 sata ( 9.3. i 23.3. subota u 10:30 sati)
– nakon toga prema dogovoru
– grupa se formira na prvoj radionici i takva ostaje do kraja zbog razvijanja prisnosti i podrške
– moguće je dodatno odraditi još jedan termin u kojem ćemo proći ukratko dijelove radionice ako se dogodi da propustiš koju subotu


Cijena:
– 220 kuna po radionici, 400 kuna ukoliko uplatite odmah obje radionice
– kasniji susreti uz dobrovoljnu donaciju (trajat će po 60 minuta i biti će razmjena doživljaja i iskustava)

 

 

The circles of women around us weave invisible nets of love that carry us when we’re weak, and sing with us when we are strong.’


Nemojte oklijevati i priuštite si subotu uz kavu ili čaj, umjesto u bircu u toplom podržavajućem okruženju koje će biti podrška za vaš rast.

Post a Comment