Search here!

Ivka Armanda Todorović

Dan Za Mene

Oslobođena obaveza, prisutna u trenutku i slobodna da budem tko jesam, osjećam se spremno prepustiti prirodnoj i protočnoj ženskoj energiji, plesu i smijehu, svoje strahove zaboraviti i s ljubavlju u srcu nastaviti dalje!

Ne sanjamo li sve o tom danu? Danu za sebe? A onda kad on i dođe, provedemo ga u mislima o ponedjeljku, kuhanju ručka, čišćenjem kupaonice ili beskrajnom piljenju u televiziju? Možda ga čak provedemo i svjesno, u ugodnoj kupki, meditirajući ili čitajući, ali ipak imamo osjećaj kako nam je nešto nedostajalo?
I jest. Malo onog što nam svima nedostaje u zadnje vrijeme – ženske energije, druženja, povezivanja i razmjene emocija i iskustva.
Još su tisućama godina prije nego smo se rodile, žene koje su bile sakupljačice, a ne lovci, sjedile oko vatre i razmjenjivale svoje priče. Pričale su kako bi podijelile tajne sakupljanja plodova, kako bi se povezale i osigurale si podršku, ali i kako bi plesale, rasle i vraćale se sebi.
Nisu tada bile ni toliko izgubljene. Bile su povezane s tijelom, dušom i ženskom prirodom. I baš to nama danas nedostaje. Ta povezanost. Taj osjećaj da smo prisutne i osjećaj prirodne ženske potrebe za dijeljenjem, pričanjem plesanjem.
vatra

To je onaj osjećaj koji imaš da ti nešto u životu nedostaje, čak i kad je sve u savršenom redu. Tvoje vrijeme. Tvoje pleme. Tvoja prilika da se odmakneš od uloga. I samo budeš.

kuća

sauna

 

Zato te pozivam da nam se pridružiš na Danu za mene. Prije nego daruješ sve ostale strpljenjem, pažnjom i ljubavlju, pozivam te da prvo daruješ sebe. Dan je rezerviran za 2.12. 2018. u 10 sati, a prijaviti se možeš do 25.11. 2108.

 

Za koga je ovaj dan?
Za sve žene koje se žele odmaknuti od svakodnevice, probuditi kreativnost, povezati se još više sa svojom ženskom biti, plesati. Prepobraziti svoje strahove u ljubav, malo zavoljeti sebe više, odmoriti se, pokloniti sebi dan u kojem će samo – biti. Za sve koje osjećaju da im u životu nedostaje ono nešto ili sve, koje osjećaju da im treba mali odmak od svega kako bi opet disale punim plućima. Za one koje se žele povezati sa svojim tijelom i emocijama na nježan način i otvoriti se za blagost i slobodu ženske energije u nama samima.

Tko vodi?
Ivka. Kreatorica Angels Body and Emotions programa, zaljubljenica u žene i njihovu prirodu. Žena koja budi strast u drugim ženama i čija je misija činiti žene sretnima. Autorica programa Emotions koja i sama prolazi brojne radionice i edukacije kako bi se približila buđenju ženske svijesti još više. Ivka radi sa ženama već 10 godina kroz pokret i ples i prepoznaje i zna na intuitivnoj razini kako svaka žena može otpustiti emocionalni teret i osvjesiti ljubav prema sebi.

Gdje se sve to događa?
20tak minuta od Zagreba u Jatrebarskom u prekrasnoj rustikalnoj kući Country Club Jastrebarsko
http://www.countryclub.com.hr/
dvoranica

Koliko traje?
Cijeli dan. Nedjelja ispunjena smirenim tokom radionica, druženja, masaža, saune i ženske energije.

Koliko košta?
Cijena cjelodnevnog eventa je 600 kuna. U cijenu je uključeno: vođenje programa, radionica i meditacija. Sauna i ogrtači, šlapice, ručnici. Masaža u trajanju od 10 minuta za uplatu do 20.11. Doručak, ručak i zalogajčići uz šampanjac. Kava, čaj, voda. Test Boginja i osobna poruka za 2019. godinu. Poklon vrećica sponzora.

Podaci za uplatu: Country club CC, Hrastje Plešivičko 17, 10450 Jastrebarsko
IBAN: HR6424840081135073700
Svrha uplate: Ime i prezime + najam + radionica

Prijave i dodatni upiti:
sve što vas zanima možete pitati izravno Ivku na ivka@angels.com.hr ili telefon 0993550552, a prijave i presliku uplate šaljete na maja.z@angels.com.hr

Raspored događanja

10 – 11 sati Doručak i kava uz predavanje o ženskoj energiji, priče o ženama i uvod u dan Registracija, uvlačenje u papučice i napuštanje vanjskog svijeta (bez mobitela ;-))
11 – 14 sati I AM A WOMAN – mind body emotions spirit Meditacija prisutstva i osvještavanja trenutka. Kombinacija plesnog treninga, vježbi disanja, muzike, slobodnog plesa.
Meditacija pokretom i oslobađanje strahova. Ples slobode kroz emocionalne ikone.
14:00 – 15:30 Zajednički ručak Svjesno uživanje u hrani i piću.
15:30 – 18:30 Slobodno vrijeme Šetnja prirodom koja okružuje kuću, boravak u sauni i 20minutna masaža
18:30 – 20 sati Boginje uz vatru – zapali iskru ljubavi u sebi – Koja si ti Boginja? – rješavanje testa prema licenci CV Centra iz Novog Sada koji će otkriti koja Boginja je dominantna
–  Čitanje poruka za slijedeću godinu.
– Degustacija pjenušca uz male zalogaje
– Priča mog života

 

svjećice

 

Post a Comment