Search here!

Ivka Armanda Todorović

ONLINE RADIONICA Feminine Flow Workout – Senzualnost u tijelu i pokretu

Feminine Flow Workout

Sada nam je više no ikad potreban kontakt sa tijelom, uzemljenje, prisutnost i prepuštajuća ženska energija. Da se bar na koji trenutak osjetimo živo, slobodno i u kontaktu s našim ženskim bićem.
Nakon odrađene prve zoom radionice i fenomenalne energije koja se stvorila, osjetila sam poziv da to činim redovno. Pridruži mi se u četvrtak u 18:30 na treningu Feminine Flow u trajanju od 40 minuta.


Prijave su na mom mailu ivka@angels.com.hr i možeš se prijaviti do 16 sati u četvrtak. Ukoliko odlučiš da ipak ne želiš, molim samo odjavu također na moj mail.

Upute stižu u tvoj inbox, zajedno sa linkom na ZOOM meeting. Potreban ti je samo laptop i/ili mobitel, ZOOM aplikacija i malo prostora i privatnosti i naravno, dobra volja!


Trening je zapravo plesna kombinacija yoge i senzualnih pokreta, začinjen mini koreografijom i dobrom playlistom. Disanje, meditacija, sloboda pokreta i mekano buđenje senzualnosti na jedinstven način!

Cijena radionice je po prinicipu – plati koliko možeš donacije: 0 kn /30 kn / 50 kn. Uplata se vrši nakon radionice za slučaj da je ne uspijete odraditi do kraja zbog problema s mrežom.

Prije radionice preporučam pogledati ovaj video:
https://youtu.be/N7EPpXPxby4

Feminine Flow predstavlja praksu razvoja svjesnosti u ženskom tijelu. Senzualnost. Prisutnost. Ljubav prema vlastitom tijelu i prihvaćanje. Užitak u kretanju. Oslobađanje emocija kroz pokret i vježbe. Protočnost i fluidnost pokreta.

Moja misija je buđenje strasti u ženama pokretom i plesom. Vidim svijet u kojem žene vole sebe i svoje tijelo takvo kakvo jest, napuštaju nametnute društvene standarde o tome kako bi trebale izgledati i pokreću se zbog vlastitog užitka, a ne odraza u ogledalu i u očima drugih.

Želja mi je svakoj ženi pružiti mjesto gdje je dobrodošla kakva god da jest u tom danu, baš takva. I širok prostor da izrazi sve što je dugo čekalo biti izraženo. Da to izrazi zatvorenih očiju, pokrećući svoje tijelo uz muziku, dišući, i bivajući prisutna sa sobom – emocijama, tijelom i dušom.

Post a Comment